PR CUAET
-
29 листопада з аор, а 6 листопада без аор....
-
А що це за чат?
-
Підкажіть , будь-ласка , скільки Ви чекали на біометрію?
-
Чесно кажучи мене турбує не те що у них випадають апплікації а те що вони 28 листопада весь червень розглядають. То є смішні темпи розгляду програми. 6 листопада це безумовно є велика проблема для конкретної людини але мабуть у них таке буває за певних причин
-
ви можете подивитися в Pinned Message і прочитати послідовність дій.
-
у нас в чаті тільки 250 чоловік. на цілу Канаду мабуть кільканадцять тисяч- тому можливо такий повільний стан справ
-
Доброго всім дня. По почті получив номер аплікації на pr. Зробив IRCC secure account. Але не можу підключити туда свою заявку. Не знаю яку категорію вибрати. Підкажіть будь ласка.
-
Будьласка підкажіть ..ксерокс документів у консульство для паспорту чорно білий чи кольоровий?
-
немаю знайомих офіцерів, так би спитав 😄
-
-
Дякую
-
Шановні, підкажіть будь ласка, тут є такі хто подавався на PR відразу по гуманітарній програмі і по express entry, і вже отримали позитивну відповідь по одній із програм? Цікавить досвід через пройдений шлях і взагалі чи можна подаватись на ці обидві програми одночасно. Дякую!
-
В мене є документ,я робила копію та прикладала.Але мені здається,що то не принципово,де прописана мати там і її дитина.Це я так думаю.