PR CUAET
-
Дякую,Остап
-
Мені тільки що прийшов такий імейл від Резерв+ Резерв+ Тепер у вас є можливість самостійно обрати посаду для служби в армії. Забудьте про страхи та сумніви – настав час обрати свій шлях! ❗Обирайте свою професію в Силах оборони України на 🌐 army.gov.ua і станьте частиною сильної та сучасної армії України! Не чекай на зміни – створи їх сам! Будь собою! 💪 З повагою, команда Резерв+ Якщо ви є військовослужбовцем або не реєструвались у застосунку для військовозобов'язаних — проігноруйте цей лист.
-
А фото для дорослого та дівчина 15 років якого розміру?
-
Дуже дякую
-
Підкажіть,хто з Манітоби подавався нещодавно і получив перший апрув? Мені консультант еміграційний говорить,що може бути відмова,якщо живемо тут і тут більш шансів пройти по провінційній
-
По Эдмонтону много «зависших» паспортов, так как не аннулированы в базах вторые паспорта с истекшим сроком действия. Как бы имея на руках действующий паспорт, где то потеряв или дома храня второй с истекшим сроком действия, заявление на третий паспорт уже является «зависшим», ибо по закону можно только два паспорта. Не имеет значения истек ли срок, если не вернули его или не подали заявление в полицию, считается он у вас «на руках».
-
Варто! Ми так робили і дві ІтА - а там вже обирайте через кого ліпше
-
Завтра
-
Завтра мають бути
-
До 12 років 10×15а дальше не знаю