PR CUAET
-
Вам в другой чат надо вопрос задавать, тут группа по слотам и записям, следовательно и поездкам: t.me/prcuaet/55035
-
А у вас ця робота рахувалась для стажу, необхідного для програми? Найбільш актуальної роботи було недостатньо?
-
Для дітей, молодших за 12 років, фото можна принести із собою
-
Фото на виготовлення нового паспорта для людей віку 12+ робиться на місці
-
У меня такое было, так я делал новый перевод на английский, тот в целом не приняли...
-
Доброго дня.Моя сім'я приїхала за програмою Сuaet, через 1,5 роки. Подались на CCB и CRA запрашивает документ confirmation of your citizenship Status. Який документ потрібно їм подати? щиро дякую за відповідь
-
Тобто, вже тестують надсилання кореспонденції за вказаними контактами))
-
На жаль, швидше за все, ви праві
-
Зарегистрировались или нет это одно и тоже, в реестре Обериг данные и так были, меняли только адрес, почту. В сам Резерв повесток не будет скорее всего, они будут приходить на email кто обновил или на старый адрес кто не обновил. И штрафы будут теже самые
-
Не вийшло
-
Спасибо большое,нок 75119 должен подойти?
-
Дякую
-
Дві людини , як група
-
Цікаво як вони це обирають кому відправляти а кому ні. Читав що люди так і чекають роками а комусь приходить лист.
-
Заявку створювали в лютому
-
+1 теж цікаво
-
А скільки у вас людей? Ви як група реєструвалися?
-
Три години, сам здивувався :) фірма на 150 працівників, підписала президент особисто з hr
-
Доброго дня, підкажіть пліз якщо я проживаю в Онтаріо чи можу я здавати відбитки пальців в Квебек?
-
А коли створювали заявку? 4 місяці тому?
12 Jan 2024, 17:45
204512/466968
4 minutes ago