PR CUAET
-
У нас та сама фігня була, коли робили дитячі паспорти. Коли подавали - нас просто спитали, чи є ще паспорти, але в базі не перевіряли. Через 2 дні подзвонили і сказали, що старі паспорти, що вже давно прострочені, вважаються дійсними. На щастя старі прострочені паспорти були з собою, ми їх відправили поштою і нам нові в решті-решт віддали. Дивний закон якщо чесно... при чому скільки разів робили в Україні- жодного разу не вимагали пробивати паспорти, хоча розмови про це велися
-
От думаю чи запарюватись цими ботами для пошуку чи сидіти та чекати листа. Запустив бота 2 дні тому і тепер таке враження що вони блокують так як після цього постійно показує що немає зовсім слотів. Хтось користувався ботами? Чи можуть якось блокувати?
-
Але це не означає що система подачі ЕЕ вимагає цей документ Треба паспорт & айді (внутрішній паспорт) if applicable Свідотсва треба щоб підтвердити родинні відносини або громадянство
-
Зробили всі переклади які попросила адвокат Дітей нема. Можливо з якоїсь іншої причини
-
ЕЕ не вимагає свідоцтво про народження Хіба дітей
-
Я не міграційний консультант, але моя думка така. Якщо у вас попередній вп був на менше ніж на 3 роки (як і в мене) - подавайте. Куает це програма на 3 роки. По ідеї мали б продовжити. Навіть якщо був на 3 повних роки-шанс що продовжать є і ви нічого не втрачаєте.
-
Механік ж має мати ред сіл. Краще може з цим до консультанта?)
-
Чому? Якщо балів мало то можна профіль створити і ніколи нк пройти по ЕЕ
-
Можете здавати будь-де
-
Для чого податися на Пр і подаватися натгуманітарну?