PR CUAET
-
Мені теж коли зняли обмеження по старому паспорті-були ті самі терміни.
-
Але це не означає що система подачі ЕЕ вимагає цей документ Треба паспорт & айді (внутрішній паспорт) if applicable Свідотсва треба щоб підтвердити родинні відносини або громадянство
-
Надіюся вийде,дякую за пораду
-
Пробуйте
-
Попередній був на два роки , порадили нам були продовжити до 32 ще раз, але прийшов до закінчення паспорта 31.07 Зараз паспорт отримали от думаю чи можливо ще раз переподати продовжити той останній дозвіл
-
Зробили всі переклади які попросила адвокат Дітей нема. Можливо з якоїсь іншої причини
-
ЕЕ не вимагає свідоцтво про народження Хіба дітей
-
Я не міграційний консультант, але моя думка така. Якщо у вас попередній вп був на менше ніж на 3 роки (як і в мене) - подавайте. Куает це програма на 3 роки. По ідеї мали б продовжити. Навіть якщо був на 3 повних роки-шанс що продовжать є і ви нічого не втрачаєте.
-
В нас нема старих паспортів, які не здали. Все одно дані на перевірці вже більше двох місяців
-
Механік ж має мати ред сіл. Краще може з цим до консультанта?)
-
Якої саме відповіді? На якій ви стадії. Мені загалом процес зайняв 3-4міс. Так - переклад можна зробити в Апостиль. Репорт від Вес буде готовий на англійській мові для подачі в IRCC.
-
В теорії можуть, але у мене постійно працює і не блокують. Просто є час протягом дня, коли слотів дійсно нема
-
Чому? Якщо балів мало то можна профіль створити і ніколи нк пройти по ЕЕ
-
Можете здавати будь-де
-
Для чого податися на Пр і подаватися натгуманітарну?
-
Так вони вимагають переклади тут? Вам потрібно зробити переклади.
-
Дуже дякую!
-
А що кажуть, що робити, коли твою чергу пропустили??? 6-7 листопада, нема аор...
-
Спочатку зареєструйтесь в Вес. Після оплати у вас зʼявляться всі інструкції і силка на сайт для апостилю. Переклад можете зробити в Київському Іміджевому Центрі разом з апостилем.
-
Мені випадково довелось познайомитись 😅 Те, що дізналася: -Розгляд заявок в порядку черги. -Один офіцер розглядає заявки не тільки цієї програми, зараз є багато інших програм і пріоритети з українців вже змістились в інший бік. -Час очікування на запит біометріі 4 місяці (станом на березень 2024). -Середній запланований час розгляду справи за цією програмою 1-1,5 роки.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago