PR CUAET
-
Мені тут з НС до НФ уже не так далеко😂
-
З фул тайм роботою можна зразу подаватись, однак бажано все ж таки пройти випробувальний термін
-
На 100% точно сказати не можу. Нехай хтось мене поправить, хто більше знає. Думаю, якщо Ви до цього не проходили ВЛК, або фізично не були в ТЦК СП, Q-кода може не бути.
-
Лише якщо у вас буде попередньо погоджений ворк перміт
-
Ваш ответ больше нравится
-
Так
-
Я в шоці 🤯 Нам треба було туди їхати.. Останнє питання. От ми живемо в НС тут роботу дуже важко знайти будь яку. В НФ як з цим? Дякую *за переїзд жартую)))
-
Я писала адресу офісу в торонто.
-
Думаю ні, просто не кладіть туди більше, бо потім оштрафують. А там воно саме виправиться
-
Вітаю . Підкажіть будь ласка, може хто знає польсько мовного нотаріуса в Торонто? Треба завірити , вже переведений на польську, сертифікат про смерть для апостиля. Дякую.
-
і які подальші дії. думаєте після відкликання вони вас закличуть🤔😁
-
К сожалению нет , сейчас нет больше никаких оснований для получение его ?
-
Або ну його та повільна Канада.🤣Хтось думає як ворк перміт продовжувати,а хтось і на пенсію раніше вийде поки той аор буде. А де ще до піару🤣
-
Ksenia в чаті - будуть ідеї😎
-
Вам тоді лише по прибуттю до Канади шукати роботодавця зі LMIA, отримувати джоб оффер і подаватися на закритий ворк перміт.
-
А Ви до цього листа часто заходили перевірять вільні місця? Просто цікаво, чи впливає те, що кожного дня перевіряєш вільні місця🤔
-
план Б- інша програма👍
-
Думаю той хто про таке думає має план «Б»😀
-
Тоді ворк перміт не отримаєте. Лише загальні умови (як і до всіх інших націй).
-
Зайдіть в закріплені
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago