PR CUAET
-
Дзвоню раз на два тижні. Кажуть ждітє. Тимчасовий номер бачать
-
Звісно що важко з роботою та житлом. Багато сезонної роботи, що часто не підходить для ПР. Але все індивідуально - комусь щастить попасти і на гарну роботу.
-
то на цю букву тільки погані слова згадуються.
-
Автор написав eCoPR = electronic confirmation of permanent residency
-
Так я також дивилася на НС, але загальне співвідношення зп до ренту якось не вразило.
-
що далі? з номером Х не вийшло. які ще думки?
-
погоджуюсь. жарт був невдалий
-
Дякую🙏🏼
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
БІБЛІЯ чітко попереджає, що це є гріх і прокляття - користуватися їх «послугами»! +
-
Хто привозив батьків, і поселив в себе, щоб адресу канадську указати в заявці, це треба щоб в контракті на оренду житла ця людина була внесена? Ми в принципі плануємо, що мама буде внж чекати не в Канаді... Наче це не порушує нічого, але чи можу я свою канадську адресу вказати як її, в заявці?
-
Дякую за відповідь. Вона в Канаді. Виїжджати не планує. Переживаю за її статус після жовтня 2024. Буду подавати на визитер рекорд.
-
я коли своє фото завантажував- думав такого красеня в першу чергу розглянуть. а тепер - вже знаю що ні🥸
-
сьогодні дівчина розказувала що офіцери все роблять в порядку черговості, незважаючи на статус, діти, фінанси, вік аплікантів.
-
Народ, по поводу цього Не зрозуміло, вони так якось розмазано написали, типу "можете це підтвердити одним з переліку або комбінацією з 3 речей" Так одним вийде? У мене джоб офер з досить високою зарплатою, на рахунках копійки. Мені Дарія Грабчук сказала що повинно вистачити роботи, як думаєте, краще назбирати гроші на рахунки щоб не смерділи за це, чи джоб оферу повинно бути досить?