PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Вона в Канаді. Виїжджати не планує. Переживаю за її статус після жовтня 2024. Буду подавати на визитер рекорд.
-
я коли своє фото завантажував- думав такого красеня в першу чергу розглянуть. а тепер - вже знаю що ні🥸
-
сьогодні дівчина розказувала що офіцери все роблять в порядку черговості, незважаючи на статус, діти, фінанси, вік аплікантів.
-
Народ, по поводу цього Не зрозуміло, вони так якось розмазано написали, типу "можете це підтвердити одним з переліку або комбінацією з 3 речей" Так одним вийде? У мене джоб офер з досить високою зарплатою, на рахунках копійки. Мені Дарія Грабчук сказала що повинно вистачити роботи, як думаєте, краще назбирати гроші на рахунки щоб не смерділи за це, чи джоб оферу повинно бути досить?
-
Ну а мені довелося два рази фотографуватися. Кажу як подивляться на фото то зразу сторінку перегорне. А треба щоб подивився,задивився і змилосердився😆Але якщо б моя воля то я б зробила закон як в деяких інших країнах. 60 днів на розгляд справи. І роздала всім піари хто хоче і живіть собі ну куди вам повертатися як невідомо чи країна ще залишиться. А вже на громадянство до двох років розгляд. Там я б вже всіх по всіх параметрах провіряла😎Красень не красень без різниці 😂
-
Виконанням одного АБО комбінації декількох = один пункт виконується = ви є eligible Проблема полягає в тому що ваш job offer може бути не валідний для імміграційних цілей, оскільки він зроблений на CUAET Open WP, а не закритому робочому перміті. Треба перевіряти. @OstapBosak підкажіть чи ОІНП використовує таку ж логіку при оцінці «валідності» офера як і федеральні стріми, чи ні. Дякую
-
звичайно що вказуйте. тим більше батьки будуть жити у вас. це федеральна програма- ми не приписані до провінції чи адреси. вказуйте вашу діючу адресу. і не потрібно жодних змін до договору ренти вносити (хіба ваш landlord цього вимагає)
-
важке запитання на вечір. дуже шифровано. відповідь буде трішки пізніше🙂
-
А ще питання, якщо людина зараз живе не в Україні вже 2 роки (а скажімо в країні N), і з цієї країни іноді їздить в інші, то цю саму країну N в подорожах не вказувати, а тріпи з неї до України- вказувати в подорожах? А країну проживання - в історії адрес тільки
-
Вам дуже пасує бути офіцером міграційної служби. не "закопуйте" свій талант. і красива і розумна і ПР роздає швидко- міс чарівність🌼
-
Здавав в суботу прийшли сьогодні.
-
А можливо ще хтось може під сказати як продовжити зараз ворк перміт?