PR CUAET
-
Рент дорогий І зп мізерні))))
-
Ясно. З власного досвіду знаю що тут по 500 аплікейшинів на будь яку позицію, чи то прибирання в готелі, чи взагалі будь куди😬😬😬 Наприклад, ми жили в BC - там було БАГАТО роботи. Маю з чим порівняти.
-
Звісно що важко з роботою та житлом. Багато сезонної роботи, що часто не підходить для ПР. Але все індивідуально - комусь щастить попасти і на гарну роботу.
-
Спершу поїдьте подивіться на НФ перед тим як будь-які рішення приймати Далеко не всім може підійти
-
Я в шоці 🤯 Нам треба було туди їхати.. Останнє питання. От ми живемо в НС тут роботу дуже важко знайти будь яку. В НФ як з цим? Дякую *за переїзд жартую)))
-
Не треба)) Всі умови на офіційному сайті
-
І досвіду 12 міс не треба? Чи тільки реф летеру не треба?
-
Мені тут з НС до НФ уже не так далеко😂
-
З фул тайм роботою можна зразу подаватись, однак бажано все ж таки пройти випробувальний термін
-
а ск досвід має бути в поточного роботодавця? Щоб податись
-
You’re welcome 😉 Звісно що ні - прибирання, кассир, офіціант і т.д. нічого такого не вимагають
-
По факту ідеально відпрацювати на роботодавця свого 1 рік і мати всі документи від одного і не паритись. Згадую про всі збирання референсів від своїх роботодавців (навіть тодішнього поточного) з жахом просто
-
Тут два випадки було у цій вітці. Можете пошукати, або повірити на слово))))
-
Зараз на загальних умовах. Але деякі люди ще пробують по Post Cuaet measures отримати. Дехто хто подався в квітні отримав нові вп на +3 роки.
-
Интересно, поищу
-
Так одобрили кільком. Але не всім, є і відмови
-
Спасибо большое!
-
Як знайдете, то поділіться, теж цікавить ця інформація. В роздумах чи ризикнути та податися зараз на зняття обмежень, поки ще дійсна медицина (з надією, що видадуть WP на нові 3 роки)
-
Діти мають бути присутні чи можна без них?
-
Ви в різні дні їздили чи в один день з трьома дітьми ?
12 Jan 2024, 17:45
204797/471253
4 minutes ago