PR CUAET
-
в більшості випадків - відразу. але є і винятки
-
це лист про підтвердження вашої біометрії. отжe незабаром буде рішення по вашому work permit
-
А submitted як швидко надсилають?
-
Мені декларацію без питань дали, а от з джоб офером у мене проблема, я вже місяць воюю, що та бумажка ніщо для них не змінює і ніяк на них не впливає, а мені вона конче потрібна.
-
Добрый вечір підкажіть можна батькам забрати дитячі паспорти в консульстві без дітей. ?Дітям 15 років.
-
Подалася у лютому. Тиша!!
-
Вам вдалось податися в цьому потоці?
-
тут декабрь тишина а вы говорите про лютий?😂😂😂😂😂😂
-
Просто прекрасное решение - отлично! И спасибо за то что написали что именно писать!
-
Тиждень немає ніяких підтверджень
-
Тоже самое
-
Чи перездавав хтось reading окремо? Чув ж така можливість, та й на сайті написано що можна. Але не можу знайти де зареєструватись.
-
Ні, не можна. Присутність дітей з 12 років, щоб забрати, обов'язкова.
-
всех интересует, как обстоят дела с резерв+.
-
Можливо ви знаєте , коли оформляли паспорти то нам давали заяви хто повноважний отримати паспорти, це має якесь значення чи всерівно діти повинні бути присутніми?
-
Подавись на новый ворк перміт ви можете податись через 30 днів до закінчення ворк перміту . Але на паспорт ви можете податись зараз и потом як прийде час подастесь на перміт з новим паспортом . Час плине швидко . Поки зловите слот , поки паспорт зроблять і рік пройде . Тому подавайтесь на паспорт поки
-
Напишіть форму в кризову . У мене не таке було , але у мене у чоловіка просили додаткові документи . Ми все зробили , але я не помітила що не нажала submit . Прислали відповідь , що відмова бо не надали документи . То я написала в кризову і через 3 дні відповіли відкрили файл і через декілька днів approved. Може не гарантія , але ви нічого не втрачаєте спробуйте . Може вони відкриють вам файл теж
-
Резерв+ формируется QR и PDF документ мгновенно после обновления данных и если человек выехал до 22 года то никаких помех нет
-
Нет
-
Заходила майже кожного дня, були дати лише на 2026 рік , а сьогодні після листа мені були доступні багато дат починаючи з серпня і далі майже весь вересень , жовтень були дати
12 Jan 2024, 17:45
204824/461261
2 minutes ago