PR CUAET
-
Просто прекрасное решение - отлично! И спасибо за то что написали что именно писать!
-
Тиждень немає ніяких підтверджень
-
Тоже самое
-
Подавись на новый ворк перміт ви можете податись через 30 днів до закінчення ворк перміту . Але на паспорт ви можете податись зараз и потом як прийде час подастесь на перміт з новим паспортом . Час плине швидко . Поки зловите слот , поки паспорт зроблять і рік пройде . Тому подавайтесь на паспорт поки
-
Напишіть форму в кризову . У мене не таке було , але у мене у чоловіка просили додаткові документи . Ми все зробили , але я не помітила що не нажала submit . Прислали відповідь , що відмова бо не надали документи . То я написала в кризову і через 3 дні відповіли відкрили файл і через декілька днів approved. Може не гарантія , але ви нічого не втрачаєте спробуйте . Може вони відкриють вам файл теж
-
Ви краще напишіть у консульство по імейлу і отримайте від них точну інформацію, чи видадуть вони паспорт без присутності вашої дитини (12+). Якщо так, то зайвий раз не будете тягнути з собою дитину. Якщо ж ні - то вже тоді будете їхати разом з дитиною, щоб вас не розвернули ні з чим
-
Десь тут писали що в 18:00 і в Едмонтоні і в Оттаві і в Торонто по їх часових поясах
-
Доброї ночі ! Підкажіть, будь ласка,де можна прочитати про програми імміграції для українців в саскачевані?