PR CUAET
-
Есть какие-то лайфхаки как выпросить джоб оффер Это очень тупо дать мне декларацию и быть готовыми ответить на вопросы о предприятии, дать мне бизнес лицензию и референс, но не давать мне, ни к чему их не обязывающую и ничего не меняющую, бумажку, где они задним числом предлагают мне работу, на которой я и так работаю больше года, что опять таки подтверждается их же референсом 😂
-
Даруйте, референси потрібні з усіх робіт? Чи тільки з тих, що доводять необхідний рік досвіду? AIP
-
Я подавалася по AIP,живу в NB. Референси зі всіх робіт,які я вказувала при заповненні анкети. З останньої основної роботи я додала зразу.
-
Капець 🫠 як це взагалі можливо зробити, якщо попередні роботи (в Україні) взагалі вже не існують деякі компанії навіть? І через таке можуть повернути заявку, про що ні в якому чек листі не сказано?
-
Привіт усім! Хотів уточнити, скільки часу після «Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи» пройшло до видачі? Також, чи хтось отримував паспорти замовлені до прийома нового закона по мобілізаціі в Оттаві? Чи просили якісь додаткові документи при видачі(приписне, резерв+)?
-
Я теж не розумію. Навіть чекліст зараз перечитала - там референс потрібен тільки щоб доказати рік досвіду 🥺
-
Лично здесь никто не отписывался по этому поводу, только про знакомых.
-
в нас в місті ввечері можна здати без запису
-
Це автоматичний лист, який приходить майже одразу після відправки анкети. Перевірте спам
-
Дякую!
-
ми в Садбері, Онтаріо
-
Класно в нас по запису У вас в якому місті можна здати ?
-
Доброго ранку,хтось знає в аеропорту можна без запису здати біометрію чи також потрібно записуватись?
-
З власного досвіду. Оінп foreign workers stream . Джоб офер звичайний підходить. Не обов’язково має бути на закритому перміті
-
www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program
-
В один день. У нас слоти були на 9:40, 10:00. Діти до 12 років не потрібні, після 12 років обов'язково з дитиною треба їхати
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо зареєструватись в Резерв +, можна отримати електронний qr код?
-
дорогі😊 Хто знає як правильно написати в графі, "ваш статус у Канаді" :Work permit?
-
Від чого це залежить?
-
50/50
12 Jan 2024, 17:45
204849/461381
about a minute ago