PR CUAET
-
А чому заднім? Мені сказали що на джоб офері має бути свіжа дата, і це про те що роботодавець на майбутнє вам дає роботу.
-
В мене така ж ситуація, не дає джоб оффер, хоча employment latter and declaration надали. Я попросив міграційного консультанта зателефонувати до мого роботодавеця, після їх розмови роботодавць надав мені листа в якому вказано коли мен прийняв на роботу, фултайм працівник і причина чому він не надає джоб оффер- така політика компанії. Буду прикріплювати того листа в розділі джоб оффер.
-
Я так зрозуміла, що референс описує все з моменту прийняття на роботу, а офер це пропозиція на майбутнє. Тому можливо їм не подобається заднім числом. Робіть все свіжими датами, я вибирала все червнем
-
Ви за що ? За Ukrainian family reunification? Тоді так Не існує (принаймні зараз) «легкого ПР пасвей для всіх українців» В наврядче буде - Імхо.
-
А зрозуміла, дякую
-
И в школу екорп если есть детки
-
Вас фотографували на місці на health card і ви отримали нові карти чи вони лише в системі поміняли?
-
Дякую)
-
В нас тільки в системі поміняли
-
Скажите такой вопрос. Подала заявку на маму. Папа отказался. Живет у Украине( родился тут тут и умру). Я заполнила анкету на него и все формы и письмо писала что он остается. А нужно ли было прикреплять какие-то его документы? . А то я все только по маме. Подача 16 апреля.
-
Головне обрати що цей депендант є non-accompanying. Лист писати для цього не треба. Тільки правильно заповнити анкету. Паспорт закордонний треба прикріпити на батька і біометрію і мед екзамен також все одно треба буде йому здати. І мені здається довідка про несудимість також потрібна. Бо це частина перевірки на inadmissability.
-
Дякую
-
Дякую