PR CUAET
-
Скажите такой вопрос. Подала заявку на маму. Папа отказался. Живет у Украине( родился тут тут и умру). Я заполнила анкету на него и все формы и письмо писала что он остается. А нужно ли было прикреплять какие-то его документы? . А то я все только по маме. Подача 16 апреля.
-
Головне обрати що цей депендант є non-accompanying. Лист писати для цього не треба. Тільки правильно заповнити анкету. Паспорт закордонний треба прикріпити на батька і біометрію і мед екзамен також все одно треба буде йому здати. І мені здається довідка про несудимість також потрібна. Бо це частина перевірки на inadmissability.
-
Дякую
-
Дякую
-
Привіт, може хтось знає) маю диплом з Марокко, раніше всі копії були підтверджені університетом і нотаріусом, заклад не співпрацює з Wes і для цього потрібно щоб університет відправив всі ці копії з підписом і печаткою. Але що робити якщо це вже все є ? Можно відправити самим чи все ж таки треба щоб це зробили з електронної почти університету?
-
Не знаю щодо ПР. Мені треба на ліцензію, там немає ніяких умов щодо цього.
-
Подивиться в закріплених останнє повідомлення від мене. В нас така сама ситуація. Робили офіційний лист з імміграційним офіцером та нотаріусом виключити батька з аплікації. Не додавали жодних документів. Пару днів тому прийшов запит на документи, паспорт та довідка про несудимість.
-
Окремо не здається , якщо щось одне гірше то все заново пере здавати .
-
А які ще документи? Окрім паспорта та довідки?
-
Не слышал о таком. И не видел таких опций на сайте. Мне предложили только переоценку
-
в IELTS є можливість перездати один блок, в селпіп, нажаль,немає😔
-
Дякую за відповідь