PR CUAET
-
Не знаю щодо ПР. Мені треба на ліцензію, там немає ніяких умов щодо цього.
-
Подивиться в закріплених останнє повідомлення від мене. В нас така сама ситуація. Робили офіційний лист з імміграційним офіцером та нотаріусом виключити батька з аплікації. Не додавали жодних документів. Пару днів тому прийшов запит на документи, паспорт та довідка про несудимість.
-
Окремо не здається , якщо щось одне гірше то все заново пере здавати .
-
А які ще документи? Окрім паспорта та довідки?
-
Поки що ніяких, дали deadline на ці, потім будем дивитися.
-
Сегодня будут
-
Підкажіть будь ласка де та веб форма через яку можна додати документи, якщо номеру ще немає на федеральному?
-
Не слышал о таком. И не видел таких опций на сайте. Мне предложили только переоценку
-
в IELTS є можливість перездати один блок, в селпіп, нажаль,немає😔
-
Так.
-
Дякую за відповідь
-
Бо навряд чи ви тут знайдете людей з подібним досвідом.
-
О котрій годині система зараз викидає слоти для дітей до 16 років?
-
Подивіться, що вказано в інструкціях на сайті WES для Марокко
-
Так можна
-
Тільки сьогодні отримав запит, ще не розумію що робити і чи нададуть вони її ще й у термін 2 місяці
-
Прийти дозапит може завжди і на будь що, це право офіцера. Але в офіційній інструкції саме така інформація - довідка з країн де жили 6+ місяців, за останні 10 років. Ви в Канаді, будете через консульство росії робити?
-
це не так, прийшов запит на довідку з росії, вчився там 32 роки тому (з 17 до 19 років)
-
Є хто заповнив форму у другій половині травня і вже отримали запрошення на номінацію?
-
Якщо ви в Канаді подавайте запит у консультство росії в Канаді. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/russia.html
12 Jan 2024, 17:45
204906/429859
less than a minute ago