PR CUAET
-
Угу. А скільки ви чекали? Якщо ви вже отримали)
-
Дуже дякую
-
Тільки лист і паспорт. На все до 3 хвилин
-
Вище описували ситуації з прифронтових та фронтових міст Візьміть консультацію адвоката саме по питанню інвалідності дитини Там є багато пунктів як впливають на кейс
-
Щиро дякую за відповідь. Її також треба робити через особистий кабінетIRCC GCKey?
-
Це також цікаво) чекаємо на новий запит .
-
Добрий день. При подачі на федеральному рівні рісля номінації від Альберти (AOS) чи важливо, скільки грошей вкажете на рахунку?
-
По другим програмам неповнолітнім не надавали право йти окремо. Тому по іншим програмам це дивно - бо не буває. А по цієї програмі таке право неповнолітнім надали. Тому це вже не може бути дивним для цієї програми з родичами.
-
Спочатку йде син за допомогою повнолітньої сестри, яка і буде родичем з PR. І яка і буде по документом опікуном. А я як мати у той момент не йду, бо літаю туди сюди, а син живе з сестрою в Канаді. Потім к жовтню я прилітаю і подаю себе і чоловіка, який не виїжджає з України. І тоді я вже чекаю в Канаді рішення. Дуже реальна сітуація. Головне, щоб в заявці сина були документи на опікуна , що він в Канаді з кимось з повнолітніх родичів. Ну так ці документи будуть . І таких випадків достатньо - батьки попривозили дітей до родичів у Канаду , а самі повернулися до України, чи літають і живуть на дві країни.
-
Дякую. Вся суть що ми не здавали на візу біометрію, у нас була діюча з 2019 року:) Це я бачила, я запитала, щоб потім не було нічого неочікуваного.
-
я вже з ПР, а от у подруги щось по іншому і справу завернули . Щось пішло не так 🤷🏼♀️
-
Має бути лист та там буде вказано що потрібно. Це копія з аналогічного запрошення на біометрію для ворк перміту цього року.
-
Та ще якщо знаєте одні і ті тести можна проходити необмежину кількість разі на протязі 6 місяців правильно я зрозумів ?
-
Это в своём кабинете в IRCC?
-
Тобто тут в першому ⬇️ і другому ⬇️різниця тільки в кількості різних тесті 22 та 12 різних тестів , чи є різниця і в рівнях цих тестів ? Можливо можете підказати )
-
Там є один тест і кілька, тому ціна різна
-
Так, 22 тести аналогічно до реальних. Для письма зразки відповідей на різні бали
-
Подскажите пожалуйста, может кто знает🙏 На биометрию можно попасть как нибудь без записи? (Торонто) Ведь бывают же случаи когда люди не приходят на свое время ? Просто ближайшую свободную дату выдает 6 декабря. Это очень долго((
-
Якщо дитина вклеєна у паспорт мами, для подачі на pr потрібно робити їй новий паспорт чи можна подаватися по документу по якому дитина заїхала до Канади? Ми все ніяк не можемо зареєструватися на чергу до консульства на новий паспорт для дитини.
-
Доброго дня Скажіть будь ласка правильно розумію оцей є самий повний варіант тестів ⬇️ тобто будуть 22 екзамени в кожному з яких буде проходитись слухання , читання , писання , говоріння дотичне до того що буде на самому тесті ?
12 Jan 2024, 17:45
20496/430520
less than a minute ago