PR CUAET
-
Щиро дякую за відповідь. Її також треба робити через особистий кабінетIRCC GCKey?
-
Це також цікаво) чекаємо на новий запит .
-
Спочатку йде син за допомогою повнолітньої сестри, яка і буде родичем з PR. І яка і буде по документом опікуном. А я як мати у той момент не йду, бо літаю туди сюди, а син живе з сестрою в Канаді. Потім к жовтню я прилітаю і подаю себе і чоловіка, який не виїжджає з України. І тоді я вже чекаю в Канаді рішення. Дуже реальна сітуація. Головне, щоб в заявці сина були документи на опікуна , що він в Канаді з кимось з повнолітніх родичів. Ну так ці документи будуть . І таких випадків достатньо - батьки попривозили дітей до родичів у Канаду , а самі повернулися до України, чи літають і живуть на дві країни.
-
Дякую. Вся суть що ми не здавали на візу біометрію, у нас була діюча з 2019 року:) Це я бачила, я запитала, щоб потім не було нічого неочікуваного.
-
Має бути лист та там буде вказано що потрібно. Це копія з аналогічного запрошення на біометрію для ворк перміту цього року.
-
Та ще якщо знаєте одні і ті тести можна проходити необмежину кількість разі на протязі 6 місяців правильно я зрозумів ?
-
Это в своём кабинете в IRCC?
-
Тобто тут в першому ⬇️ і другому ⬇️різниця тільки в кількості різних тесті 22 та 12 різних тестів , чи є різниця і в рівнях цих тестів ? Можливо можете підказати )
-
Там є один тест і кілька, тому ціна різна
-
Так, 22 тести аналогічно до реальних. Для письма зразки відповідей на різні бали
-
Подскажите пожалуйста, может кто знает🙏 На биометрию можно попасть как нибудь без записи? (Торонто) Ведь бывают же случаи когда люди не приходят на свое время ? Просто ближайшую свободную дату выдает 6 декабря. Это очень долго((
-
Доброго дня Скажіть будь ласка правильно розумію оцей є самий повний варіант тестів ⬇️ тобто будуть 22 екзамени в кожному з яких буде проходитись слухання , читання , писання , говоріння дотичне до того що буде на самому тесті ?