PR CUAET
-
Вітаю. Отримали такого листа. Заповнюв форму чоловік, батько. Чи правильно я розумію, що CRA зазначає, що основний опікун дитини це мама, тому відмова чоловікові. Виходить, що форму має заповнювати мати?
-
Дуже дякую за відповідь❤️
-
Там де ви лінкували аплікацію на ПР і отримували інформацію про зміни gckey). Там потрібно лінкнути ще одну аплікацію (тільки обрати подачу не на ПР, а на картки).
-
single
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у формі IMM 5406 який статус вказувати для дитини?
-
Добрий день! Можливо хтось може поділитися досвідом заїзду в Канаду вперше після 31 березня (з візою, виданою до 4 лютого 2024). Яка ситуація в аеропорту, чи видають work permit на основі letter of introduction? Буду дуже вдячна!
-
Доброго ранку, запізнюсь в посольство слот на 10:00, але літак затримали і я тільки в 10:20 доїду приймуть мене😭😭😭
-
Все дистанційно відбувається. Апостіль дуже швидко все зробив
-
Дякую, спробую тоді поїхати і забрати
-
так спробую зателефонувати
-
Березневий мав би вже прийти, ми у квітні подавались, то вже тижні 3 певно в консульстві лежить
-
Вже заходить, ви спробували?
-
Дякую!
-
Усім привіт підкажіть чи на дитячі бенефіти треба щороку подавати? Бо мені почали платити з березня, а ось перестали, дитині 5 років немає
-
Добрий день! А ви впевнені що по нашій програмі довідка про несудимість має бути за останні 10 років? Наскільки мені відомо, то з 18 років і до сьогодення.
-
Так, з компʼютера
-
Там здається за 10 років, або з 18, якщо вам менше 28
-
Схоже, то взагалі ті, хто з якимось тимчасовим статусом. Просто дані з міграційного контролю - стільки людей прибуло в 2023 році
-
А ми 12 грудня. Зразу за вами) Поки що теж все глухо. Чекаємо, поки дійде до грудневих.
-
Приймуть
12 Jan 2024, 17:45
205010/404453
4 minutes ago