PR CUAET
-
індусів звичайно - їх мільярди
-
Так індуси і кітайці не подаються на гуманітарку ми конкуруємо з сирійцями, палестинцями, афганцямм
-
у українців? чи індусів?
-
Сьогодні будуть слоти? В який час?
-
і тримаймося купки - як інші народи - це і є ключ до успіху
-
це і робимо, що залишається.
-
Сьогодні будуть слоти? В який час?
-
це минулий рік, а цього року приріст ще більший
-
тихенько сидимо і чекаємо - офіцери дійсно перевантажені
-
Як завжди 18-18.30 по місцевому часу
-
Ні, по ЕЕ просять лише за останні 10 років, старше 18 років. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Все те ж саме + французькою мовою
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка що означає позначка Employer ANY/YOUT, і в Ocuppation : OPEN/OUVERT на новому перміт? На старому була просто OPEN Дякую
-
Ви праві, саме по нашій програмі дійсно з 18 років. По ЕЕ - тільки за останні 10 років. Напевно це через те що багато вимог з нашої програми з гуманітарки, а може й ні.
-
на гумантіраку ні, але на інші програми. і завантажують офіцерів з інших департаментів, які могли б зайнятися нами
-
Так звичайно, але коли я отримувала ПР, мій чоловік та багато знайомих, завжди було з 18 років з самого початку 🤔
-
Ouvert это open на франсе)))
-
Погоджуюсь, бо цифри дуже космічні
-
Це дані не про ПР. Це все в купі, і студенти, і робітники. Можливо азагалі всі перетини кордону. 5 млн ПР в рік не видають на щастя.
-
Ольга, щиро вдячна за відповідь ❤️ Я вже подумала чи не зазначено роботодавця чи щось інше. Тепер розумію що і далі OPEN ворк перміт
12 Jan 2024, 17:45
205043/439861
about a minute ago