PR CUAET
-
Так, ви праві, принаймні на термін продовження паспорту має бути… До речі, а термін дії Work Permit батьків грає роль тут якусь? Якщо в мене до травня 2025 дитині можуть надати на іншу дату (дату продовженої діі паспорту, наприклад)?
-
а ви саме в Калгарі знаходитесь, чи бронювали в місті, де було ближче?
-
В Канаді мати вважається головним опікуном по догляду за дітьми, і якщо відмова з цієї причини, то вам мав прийти лист де батько мав дати згоду щоб кошти отримували саме ви.
-
Я сама в шоке, сдавала в воскресенье, жду результатов, многие тут пишут, сдали на 10-12 , не готовились, для меня показался тест тяжелым, хотя работаю в канадском коллективе полтора года, надеюсь хотя бы 4-5 получить, чтобы пройти по AOS
-
Дякую! Тоді здається варто подати свій спочатку на продовження 😀
-
Дітям загалом продовжують паспорт на 4 роки (незалежно від терміну дії паспортів батьків). Стаді перміт/візитор рекорд продовжують на підставі ворк перміту одного з батьків (той самий термін дії)
-
Куди результати приходять? На електронну пошту?
-
В червні-липні мають перерахувати суму бенефітів на основі вашого доходу за минулий рік і має з'явитись нова сума. Наскільки я розумію заново подаватись не треба, просто чекати. Це ж так?) бо я теж чекаю)
-
Дякую
-
Тут стільки людей без джоб офферу😟 А як вас наймали, на словах? Не дали нічого підписати взагалі, чи що?
-
Есть такие) у меня вообще ни одной бумажки нет, просто работаю 😁
-
Ваша військова справа все одно пішла до України після розпаду як громадянина України. Так само як пішли б усі кримінальні матеріали аби вони були. Я б написала пояснювального листа офіцеру що то все Україна має в своїй довідці.
-
Дякую, що розʼяснили
-
Ще й спонсорувати її через сплату мита та послуг в консульстві
-
Там був розпад як раз 91-93 роки, але служба рахувалась як в радянській армії
-
Можливо
-
Добрий вечір. А хтось має офіційне посилання на інформацію з приводу довідок про несудимість з 18 років за програмою возз'єднання сім'ї. Під час заповнення анкети не було цієї вимоги.
-
Фактично розпад наче в грудні 1991, а служив до травня 1993, тобто вже була росія але присягу давав тільки радянському союзу і військові знаки не змінювали 🤔
-
Будь ласка не треба дублювати своє питання якщо вам не відповіли за 15хв. Пробуйте залінкувати ще, по різним даним, це дійсно виходить не з першого разу, але виходить. Куди саме висилати квитанцію про оплату біометрії - наскільуи памʼятаю у веб форму, але може мене поправлять
-
А при подачі на PR вам хоч дату в джоб офері вкажуть правильну, чи нову? Просто, ви ж розумієте, що 840 доларів буде на вітер😟
12 Jan 2024, 17:45
205093/467020
about a minute ago