PR CUAET
-
Где обрабатывали порталы
-
Я б оформила у вигляді стандартного канадського CV. Хронологія зазвичай в зворотньому напрямку. Що до школи - не думаю що їм це цікаво, але можна і додати згідно з вашою інфо у аплікації. Підозрюю що їм цікавіше побачити весь work experience ніж навчання
-
добрий день! підкажіть, можливо хтось знає, чи можна для подачі на pr перекладати документи в українських бюро перекладів, якщо завіряти нотаріально?
-
Ну у них там и заявок поменьше)
-
Нічого собі, так швидко
-
Всем детям дают. Я получила и для 4 летнего.
-
Коли будете заповняти аплікацію на АОS там можна обрати замість hourly pay- salary (wage)
-
10 хвилин тому виставили пост, що слоти у Едмонтоні сьогодні будуть. Але там явно помилка, слоти сьогодні будуть не на першу половину липня, а на першу половину серпня. Бо на першу половину липня були слоти 28 травня. І там внизу далі вони вже без помилки написали: у червні на серпень.
-
Підскажіть будь ласка як можна змінити адресу ? Номер аплікації уже є
-
Я думаю это бред. Если б это было правдой, все б так делали.))) Может кому то просто повезло. Вы ж знаете как рождаются сплетни
-
добрий день! чи хтось може поділитися прикладом supportive letter, який прикладається до заяви? хочу зрозуміти структуру побудови листа також чи хтось знає, чи можна виїзджати з Канади коли вже подався на pr?
-
Так. Саме юристів, так сказали. Але мені не дуже в це віриться.