PR CUAET
-
Нічого собі, так швидко
-
Всем детям дают. Я получила и для 4 летнего.
-
Коли будете заповняти аплікацію на АОS там можна обрати замість hourly pay- salary (wage)
-
10 хвилин тому виставили пост, що слоти у Едмонтоні сьогодні будуть. Але там явно помилка, слоти сьогодні будуть не на першу половину липня, а на першу половину серпня. Бо на першу половину липня були слоти 28 травня. І там внизу далі вони вже без помилки написали: у червні на серпень.
-
Підскажіть будь ласка як можна змінити адресу ? Номер аплікації уже є
-
Я думаю это бред. Если б это было правдой, все б так делали.))) Может кому то просто повезло. Вы ж знаете как рождаются сплетни
-
добрий день! чи хтось може поділитися прикладом supportive letter, який прикладається до заяви? хочу зрозуміти структуру побудови листа також чи хтось знає, чи можна виїзджати з Канади коли вже подався на pr?
-
Так. Саме юристів, так сказали. Але мені не дуже в це віриться.
-
дуже дякую!
-
Звичайно
-
Подзвонити в IRCC або secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
ні, у відпустку (не Україна)
-
Та вони викладали інформацію ще на початку травня що від того дня кожного другого вівторка.
-
Чи можна виїжджати чи ні, залежить від того, куди їдете і що ви вказали в своїй аплікації. Бо якщо ви, наприклад, вказали, що в Україні дуже небезпечно для вашої дитини, що вона дуже боїться звуку літаків, у неї від цього панічні атаки, а тепер туди їдете, то це виглядатиме щонайменше дивно.