PR CUAET
-
Оскільки цей Job Offer підходить під визначення самої програми, то і під це він також підходить. По ЕЕ Job Offer підходить лише на закритому ВП або з ЛМІА, але провінційно такої вимоги немає.
-
Все, допетрила , тут таблица по другому выглядит .... и биометрии светятся у всех ... и что всем пересдавать? Уже оплачено ...
-
Job Offer достатньо
-
Так , апликейшн линкануть получилось , но почему внутри не видно таблицы с членами семьи и написано что нам не нужна ваша биометрия? А на ящик пришло 4 письма
-
В мене саме розрахувало, але в мене hourly pay ( я внесла скільки за годину, і скільки годин на тиждень, сумарно само розрахувалося) Ви напевно внесете річний wages і можливо також скільки на тиждень годин працюєте
-
Чекайте і все прийде. Мені прийшла довідка про несудимість,а через місяць прийшла і чоловіку.
-
Как я вас понимаю..та же ситуация 🥲🫠
-
Биометрию пересдавать обязательно. Вот где им оплату показать тут?
-
Річну. Без бонусів. У мене така ж схема. Але так як ви не знаєте яка сумму, то вкузується тільки річна по договору
-
Так
-
Может кто то уезжает на Украину и нужны гривны,,могу обменять на CAD по курсу как в интернете.
-
Ви маєте на увазі запит від wes?
-
дуже дякую за допомогу :)
-
Та в мене річна зарплата + додаткові бонуси та комісія. Тобто, щоразу трохи відрізняється (але завжди вище за мінімальну). Тож яку зарплату писати, трохи розгубилася
-
А хтось уже подавався на Employer Insurance виплати?
-
Просто в письме на почте есть инструкция как платить. И там последний шаг загрузить оплату через IRCC secure.
-
Так, на обліку
-
А у вас був цей витяг з відповідним статусом?
-
Я там загрузил. Большое спасибо.
-
Чудово Дякую
12 Jan 2024, 17:45
205251/466914
4 minutes ago