PR CUAET
-
31 жовтня, все ще чекаю на eligibility або будь-який інший апдейт після бімотреї (Здав 1-го Грудня)
-
А вдруг пощастить і будемо дуже швидко скоро всі отримувати Мріяти не шкідливо 😅🤪
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv?
-
Цікаво. А що робити якщо ніколи не стояв на обліку а паспорт треба? Є якась процедура?
-
Дякую
-
Не картайте. З консльтантами теж буває. Всі роблять помилки. Система насправді не справедлива. Бачив заявки без половини документів і навіть без оплаті які приймали, і просили дослати. І бачив коли не приймали бо один переклад пропустили чи один підпис не поставили, чи один місяць в історії роботи пропустили. Тут якщо на свиню попадете - то ...
-
Всім привіт! Допоможіть будь ласка. Я не можу знайти перелік документів на паспорт до 16 років і реквізити для оплати. Ну не бачу на сайті Едмонтона🫣 Поділіться будь ласка ссилкою, хто знайшов де це написано, щиро дякую
-
Вам уже Іміджевий Центр дав відмову у формуванні пакету Wes Canada?
-
Для вес потрібні тільки скан копії.
-
Дуже дякую! Спробую нагуглити
-
Так
-
А якщо коли виїжджав то не робив всю цю процедуру з ПМЖ?
-
Хто з пмж вродіби могли стати на облік дистанційно
-
Дякуююююю😘😘😘
-
Там проблем не повинно бути. Я робила чорно білі копії для них точно памʼятаю тому що треба було зменшити розмір.
-
А ще питання, чи хтось заочну форму навчання для пр підтверджував? Бо маю 2 дипломи: очний вже підтверджено, думаю другий також зробити. Цікаво, як вони навчальний час рахують, як повну освіту чи 4 роки за 1?😁
-
Сегодня будут слоты?
-
Ще не писала їм, вирішила спершу запитати, чи хтось робив евалюацію з чб копіями.
-
Там не написано, але ще потрібен ІПН, я зробила теж копію. І ще копії віз у Канаду з паспортів дитини і мати. І ще бажано якийсь документ, підтверджуючий адресу проживання тут: я взяла наш договір аренди, де вписаний син. Можна справку зі школи, де буде видно вашу адресу. Чи ще якийсь документ, де вказана адреса.
-
Так вони є. Чорно білі. А там же ще потрібно українську контору відсилати запис. ЄНІК здається? Я свій диплом рік тому робила, але в мене оригінал є, тому копії кольорові.
12 Jan 2024, 17:45
205295/425577
4 minutes ago