PR CUAET
-
Не певен що, це для українців щось пришвидшили . Є збірна таблиця з хронологією з форуму canadavisa по напрямкам pnp non ЕЕ . І тут нічого не залежить від національності . Майже всі хто подався до червня вже отримали aor. docs.google.com/spreadsheets/d/1U00ooiZO57vNqjpgsTvhciDdiffcozBk8os9T_zkXVg/edit
-
Погортайте гілку догори і все прочитайте. Багато стане зрозуміло
-
В ветке контакты имм консультантов найдёте всю инфу
-
одно радует, не я один такой, с конца октября жду тоже
-
@OstapBosak у мене питання до Вас, більше мабудь для мого розуміння і з цікавості. Коли є представник (імміграційний консультант): чи завжди при подачі на федеральний етап при створенні ІК-том ПР аплікації приходить лист до апліканта щоб створити ПР портал і підписати електронно форми на ПР які заповнив ІК( im0008 і тд)? ПР по провінційній номінації .
-
Здравствуйте, подскажите кто знает. Потеряли паспорт ребёнка здесь в Канаде . Сделали новый как вклееть визу в новый паспорт. (Визитор рекордс есть)
-
www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BA%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B0&oq=%D0%B4%D0%BE%D0%B2&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgDEEUYJxg7MgYIABBFGDkyBggBEEUYPTIGCAIQRRhBMggIAxBFGCcYOzIMCAQQIxgnGIAEGIoFMgYIBRBFGDsyBwgGEAAYgAQyBwgHEAAYgAQyCggIEC4Y1AIYgAQyBwgJEC4YgATSAQgyMTQxajBqN6gCALACAA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Insurance software development, EIS group
-
Я ще додатково написала листа в веб форму з поясненням, що довго очікували нові паспорти, тому і сталось протермінування. Але боюсь, що можуть завернути, той що прострочений і я не встигну подати ту іншу аплікацію, про яку ви кажете за 90 днів. Можливо це зараз ще варто додатково її подати? Як саме і де її подати, підкажіть будь ласочка.