PR CUAET
-
В англ теж одне , яке означає ще тисячу інших ггг
-
Ну тут трохи не згодна , це лише якщо ви працювали з 1 січня до 1 січня, тоді ваша річна зарплата потрапила до т4. В нас , наприклад, в т4 зарплата лише з квітня по грудень , тому що чоловік почав працювати в квітні
-
Вітаю! Ви міняли адресу в аплікації CUAET по приїзду в Канаду? Моєму сину видали новий Visitor Record, і написано, що сам документ має прийти на адресу, вказану в аплікації, тобто в Україну. Поділіться досвідом, будь ласка, хто з таким мав справу, бо пройшло 2 місяці і листа з VR так і нема.
-
Я так вказала, орієнтувалася на ту суму. Мені здається що бонуси також додаються до 14 колонки
-
Так, це вірно. Я вище також написала що має бути календарний рік
-
Круто. Как бы таких людей большинство
-
Сегодня будут слоты ?
-
Биометрию сдала 16 ноября, елижибилити получила 6 июня, почти 8 месяцев, и сейчас еще неизвестно сколько ждать
-
Походу да, мне на мой адрес повестки никогда не приходили и приписное я получил в 16 лет
-
Зверніться в walk-in клініку або навіть можна спробувати Telus онлайн послуги. Якщо це щось просте то в walk in можуть зробити/проконсультувати/направити на аналіз. Бо до гінеколога черги 6міс+ і часто він і не потрібен, достатньо терапевта в walk in.
-
Підкажіть, в мене запросили документи, я їх надіслала більше тижня тому. А цей статус все висить і висить , що був реквест. На пошту отримала підтвердження, що вони отримали, одразу. Чому не змінили статус ?
-
Всем привет,может кто поделится контактами консультанта который посмотрит документы от работодателя?(хочу быть уверен что все в порядке)
-
Так
-
Раніше писали що сьогодні. Ловимо