PR CUAET
-
Биометрию сдала 16 ноября, елижибилити получила 6 июня, почти 8 месяцев, и сейчас еще неизвестно сколько ждать
-
Походу да, мне на мой адрес повестки никогда не приходили и приписное я получил в 16 лет
-
Зверніться в walk-in клініку або навіть можна спробувати Telus онлайн послуги. Якщо це щось просте то в walk in можуть зробити/проконсультувати/направити на аналіз. Бо до гінеколога черги 6міс+ і часто він і не потрібен, достатньо терапевта в walk in.
-
Підкажіть, в мене запросили документи, я їх надіслала більше тижня тому. А цей статус все висить і висить , що був реквест. На пошту отримала підтвердження, що вони отримали, одразу. Чому не змінили статус ?
-
Всем привет,может кто поделится контактами консультанта который посмотрит документы от работодателя?(хочу быть уверен что все в порядке)
-
Так
-
Раніше писали що сьогодні. Ловимо
-
Я ось в минулу пʼятницю додавала 2 документи про те що дитину громадянина не вписала в фемелі інформейшн і loe додала То сьогодні тільки прийшло повідомлення, що документи направленні в потрібний офіс і прикріпленні до моєї справи Казали це займає 2 тижні Вийшло меньше трохи Якщо не приходить підтвердження то треба телефонувати
-
У референс може писати що була одна зарплата, і з якого числа змінилася
-
@OstapBosak підскажіть будь ласка, якщо хочу міняти роботу, нок буде той самий, на якому етапі вже не можна її міняти? Після подачі на АОS, після отримання номінації чи після присвоєння AOR уже на федеральному етапі? Буду дуже вдячна за відповідь
-
У меня те же сроки , что и у вас. Только подала, 30 октября. Как вы ответили на их письмо? Догружали ли какие-то документы? . И пришло ли подтверждение, что добавлены документы до вашего кейса?