PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка: копія сторінки з пропискою або витяг. І потім підтвердження адреси реєстрації - це шо саме?
-
Але це не тільки для українців
-
Тоді це не я. Бо я скасувала на 13. Напишіть в консульство точно. Щоб підтвердили і зробіть скріншоти запису на чергу що у вашому кабінеті.
-
8/08 12:10
-
А на яке саме зловили?
-
Добрий вечір. Підкажіть, хтось ловив слоти на Дії з питань засвідчення документів-Оттава? а то я вільні місця ніколи не бачила. Вони є взагалі?
-
В 25 якщо фото вклеїне тоді 100 відсотків знаю що приймуть бо знаю випадки що з простроченою айді не хотіли приймати. Все залежить від настрою віце-консула.
-
Дякую, що пишете сюди. Завдяки таким повідомленням вдалося і мені взяти слоти для дітей ❤️
-
Шановні батьки! Я досвідчений вчитель молодших класів(2 випуски). 1 рік працювала вчителем української школи при парафії святого Стефана. І ось уже 2 роки я успішно працюю онлайн з дітьми від 1 до 5 класу, створюючи індивідуальні програми навчання, які враховують потреби та особливості кожного учня. Батьки високо оцінюють мою роботу, про що свідчать позитивні відгуки. Набираю діток з серпня на групове навчання(до 4 дітей в групі) Вартість групового навчання – $15 за 45 хвилин. Весь дохід декларую. З повагою, Мар'яна
-
дякую