PR CUAET
-
Тільки пишіть що я маю слот але не пишіть де бо переадресовують на те консульство де слот а там що схочуть те напишуть.
-
В Європі ДП документ теж робе
-
Шановні батьки! Я досвідчений вчитель молодших класів(2 випуски). 1 рік працювала вчителем української школи при парафії святого Стефана. І ось уже 2 роки я успішно працюю онлайн з дітьми від 1 до 5 класу, створюючи індивідуальні програми навчання, які враховують потреби та особливості кожного учня. Батьки високо оцінюють мою роботу, про що свідчать позитивні відгуки. Набираю діток з серпня на групове навчання(до 4 дітей в одній групі) Вартість групового навчання – $15 за 45 хвилин. Весь дохід декларую. З повагою, Мар'яна
-
Тоді перш ніж їхати рекомендую написати запитання в Отавві це головне консульство в Канаді бо інші то філії і якщо вони вам напишуть що можна сміливо їдете з роздруківкою і показуєте в інших консульствах
-
Хтось знає чи можна передавати запис близьким родичам, дружині, матері?
-
Начебто кожне місто за своїм часом о 18:00
-
Я выбрала 13,нажала,а мне не подтвердило.Вы,наверное,опередили:)Да,это подтверждение.
-
Вот сегодня были
-
Сьогодні зайшла вперше після довгої перерви,бо півроку не могла спіймати і очам своїм не повірила,було багато слотів.Ще й вибирала.І як завжди взяла не на ту дату,яку потрібно,але перебирати не доводиться.Видихнула.
-
Так, вони пишуть з 18 до 18:30, але треба і до 19:00 моніторити. Я теж зловила тоді десь о 18:40.
-
Це вже точно? Не бачу на сайті. 100 разів переносити теж не хочу ((
-
Як, я вихідний брала на 9 число….