PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, якщо в кабінеті CRA подались на дитячі бенефіти, то треба ще окремо на провінційні дитячі подавати(Альберта) чи вони автоматично підтягнуться ?
-
Не знаю. Я обновляла. Не пробувала просто перелистувати місяці.
-
Треба відпустку брати . Ох уже ці «качелі»
-
Є запитання..будьласка..якщо я буду перемикати з місяця на місяць наприклад з липня на серпень , я побачу слоти, коли вони прийдуть ?чи треба обновляти сторінку щоб побачити слоти? Дякую
-
Я вже теж взяла в на 9 і на 10 😆. Піду завтра переносити
-
Дякую вам! Гарного вечора
-
Дякую
-
доброго вечора я можу за чоловіка зовити слот , чи треба щоб він сам ловив?
-
Скажіть будь-ласка, по Оттаві, приходити треба рівно на той час, що вибрали і підтверджено у листі?
-
www.rqap.gouv.qc.ca/fr/travailleur-salarie/montant-des-prestations/comment-est-determine-le-montant-des-prestations#periode
-
В эдмонтоне пару недель назад говорили забирать лично
-
Ну да. Рядом веселее 🙂
-
Взагалі 52 тиждні, тобто рік
-
Мені минулого разу пощастило, якраз був у відпустці і майже весь час просидів за компом щоб нічого не пропустити, а потім ще й довелося один вихідний брати щоб драфт заповнити, відпустки не вистачило 😄🤣
-
Підкажіть буль ласка, чи висилають готовий паспорт по пошті ? Не обов'язково їхати в Торонто другий раз?
-
Будем следить друг за другом😂
-
Подскажите сколько сейчас делают детский паспорт?
-
Наступний понеділок - святковий день, так що не працює. По інших понеділках працюють. Наприклад, у Оттаві в понеділок з 13-00 до 17-00.
-
Доброго дня. Підкажіть контакти, хто може підготувати до здачі тесту??? Потрібно в найкоротші терміни
-
як це сімьєю?
12 Jan 2024, 17:45
205633/427753
2 minutes ago