PR CUAET
-
Слоти є, і їх вже почали виставляти. А те що людей надто багато , і вони фізично не можуть всіх прийняти, це здається вже не їхня проблема.
-
Не має бути. Є свідоцтво про одруження для цього, що підтверджує особу
-
Але ви тоже маєте бути присутній
-
По будь-якому будь-кого (з сімʼї) приймають
-
Хто їхатиме в Едмонтон в консульство,прохання передати їм "великий палкий привіт" від людей,яким не вдається успішно грати в їх голодні ігри зі слотами. І прохання до них змінити,вдосконалити і зробити систему запису в їх електронну чергу доступною для всіх людей. Бо може вони там не знають,що насправді коїться на їх сайті і як "легко" ловити їх слоти. Буду вдячна!
-
Думаю тут доречно було предявити свідоцтво про хрещення. Бо так можуть відмовити лише рідні рідним. Хоча хто зна спробуйте
-
18:15
-
Зараз можете вкласти договір з адвокатом щоб адвокат подав запит що там таке якщо у вас є свіжі дані що ви були там то можете те тцк за штани взяти чому не внесли напишіть мені проконсультую Я судилася з ними
-
З чого краще ловити з компа чи з телефона?
-
трішки не той чат😊
-
Доброго вечора шановні. Хто подавався на новий ворк перміт після 31 березня? Поділіться досвідом.
-
Але добре що тут не має тцк бо то капєц з ними.
-
Як так,що знайома регулярно обновляла і жодного слоту не побачила? Тільки дитячі були?