PR CUAET
-
А як вони можуть прийняти більше людей? Вони працюють понаднормово. І їм за це не доплачують. Це питання до міністерства закордонних справ ,нехай би відкрили тут дп документи або додаткові консульства.
-
У мене такий само риторичний, Але респект таким людям!
-
Ні. В США, щоб поїхати потрібно було бути на території України на початок війни. В Канаді такого правила не було
-
Дякую Вам дуже ))) за відповідь.
-
То вже не проблеми звичайних людей! Сервіс має бути доступний для всіх однаково завжди. Або нехай не дразнять людей своїми так би мовити послугами,якщо не мають змоги нормально працювати і не встигають.
-
Може бути просто червень і дати на слоти.а потім на пошту приходе на який місяць
-
Мене більше цікавить яка причина продовження ? Писати знову Куаєт?
-
Я словила сегодня один. Нужно еще… Да, согласна, издевательство… Но надо набраться терпения и пробовать До сегодняшнего дня, я думала что те кто пишут «я словил» это ненастоящие люди😅 боты)))
-
Загалом, з початку війни до Штатів приїхало майже 130 тисяч за програмою U4U За даними Міністерства імміграції, біженства та громадянства у період з 17 березня 2022 по 23 березня цього року в рамках CUAET до країни кленового листа в'їхало 286,752 українця.
-
Шановні доброго вечора. Дайте будь ласка електронну адресу де я можу відправити і оновити свої данні.
-
Правильно,то хто повинен цим питанням займатись? Звичайні люди чи працівники посольства України в Канаді?
-
Вы словили ? Потому что я нажала ,думала словила ,мне появилась страничка с датой ,временем которое я выбрала и только нажала подтвердить ,как все пропало ,это 1 минута . Это просто издевательство какое то . И когда следующий раз будут выбрасыть слоты ( было на Торонто только 29 ,30 ,31 июля и все , в Оттаве ничего не появилось ) ?
-
Ну,так,звісно,всі знали про початок війни і спеціально не зробили собі нові паспорти перед вимушеним виїздом з України,щоб в майбутньому додати роботи послам саме в Канаді,а особливо в Едмонтоні...(Чомусь?!)
-
В сша також пускали з простроченими і подовженими паспортами?