PR CUAET
-
Вы словили ? Потому что я нажала ,думала словила ,мне появилась страничка с датой ,временем которое я выбрала и только нажала подтвердить ,как все пропало ,это 1 минута . Это просто издевательство какое то . И когда следующий раз будут выбрасыть слоты ( было на Торонто только 29 ,30 ,31 июля и все , в Оттаве ничего не появилось ) ?
-
Ну,так,звісно,всі знали про початок війни і спеціально не зробили собі нові паспорти перед вимушеним виїздом з України,щоб в майбутньому додати роботи послам саме в Канаді,а особливо в Едмонтоні...(Чомусь?!)
-
В сша також пускали з простроченими і подовженими паспортами?
-
Поздравляю вас!Таки треба оновлювати станицю,щоб знімати слот?
-
Подивіться в прикріплених. Я давала лінк
-
Хіба не приходять листи,коли щось змінюється в етапах заявки? Навіщо телефонувати?
-
Я не Остап,але гум програма не пов'язана з роботодавцями
-
Точно не працівники посольства. Вони свою роботу виконують. Люди повинні писати в мін закордонних справ і вимагати відкриття додаткових консульств. Ви щось для цього зробили? Хоть один допис, заяву, петицію написали? Я написала особисто ,але я одна - це піщинка в морі.
-
Хто знає що це? Підкажіть будь ласка.
-
@OstapBosak дякую що відповідаєте на питання, які Вам задають, я все читаю, і це мені дуже допомагає в підготовці доків. Та не можу знайти відповідь на таке питання: якщо я в заявці на сайті IRCC на візу CUAET 2 роки назад вказала що не працюю з 2020, але по факту працювала (неофіційно, але фултайм, не знаю чому не вказала, може в паніці заповняла і подумала що неофіційно не підходить), роботодавець готовий надати мені reference letter, та чи зможу я використати цей досвід для AOS (нок той самий)? Просто виходить що нібито інформація різна 🙄 Буду вдячна за відповідь. Може хтось мав такий досвід
-
Буду дуже вдячний. Як би ви закріпили. Мене цікаво які підстави. Бо до 31 березня підставою був куаєт. А зараз яка підстава?