PR CUAET
-
@OstapBosak дякую що відповідаєте на питання, які Вам задають, я все читаю, і це мені дуже допомагає в підготовці доків. Та не можу знайти відповідь на таке питання: якщо я в заявці на сайті IRCC на візу CUAET 2 роки назад вказала що не працюю з 2020, але по факту працювала (неофіційно, але фултайм, не знаю чому не вказала, може в паніці заповняла і подумала що неофіційно не підходить), роботодавець готовий надати мені reference letter, та чи зможу я використати цей досвід для AOS (нок той самий)? Просто виходить що нібито інформація різна 🙄 Буду вдячна за відповідь. Може хтось мав такий досвід
-
Буду дуже вдячний. Як би ви закріпили. Мене цікаво які підстави. Бо до 31 березня підставою був куаєт. А зараз яка підстава?
-
Я не знаю в чем прикол, но когда я улыбаюсь в дія, она быстрее подтверждает меня)))
-
Вони не по каплі. Якщо лікар може в день прийняти 10 пацієнтів, він не може прийняти 40. У нього просто немає часу. На кожну заявку йде до 20-30 хвилин,якщо люди приносять всі копії. Якщо ні ,ще довше. Вони працюють понаднормово. Я сама це побачила, коли здавала на паспорт. Мій слот був о 2:30. Я зайшла в кабінет о 5:30. Вони працюють до 4;30, а після мене ще було 6 чоловік. І консул сказав,що прийме всіх
-
Да! Я обновляла каждую секунду. Еще одна девушка которая словила, советовала обновлять каждую минуту. Как правильно, я не знаю 🤷🏼♀️
-
Ні, то перша аплікація на CUAET, і відповідно в Visitor Records вказана українська адреса. А visitor record нам поміняли в аеропорту Торонто через 2 тижні після прибуття , бо сказали, що з ним виникла якась помилка. Це виявилось, коли я подавалась на отримання 1500$ від уряду Канади. І новий мали вислати на адресу, вказану в аплікації. Тому в мене питання, в кого є досвід, куди присилають оригінали документів?
-
@Viktoria2552 Переслав ваше повідомлення до відповідної вітки
-
Може хто -небудь вже отримав вiдповiдь, напишить будь ласка!
-
Тому і кажу,давайте писати лист, збирати підписи кожен в своєму місті, потім об'єднати і відправити листом в мін закордонних справ в Канаді. Хто готовий цим зайнятися? Я можу це організувати в своєму місті. Ви в своєму можете зібрати підписи?
-
Добродii, хто подавился в груднi по программi з'еднання
-
Добродii, хто подавился в груднi по программi з'еднання
-
О,вам відповідь прийшла. У мене і відповіді не було. 6 тижнів пройшло. Так давайте загальний лист напишемо