PR CUAET
-
Якщо знаєте як писати,щоб нас нарешті почули і помітили,я тільки - за. Підпишу.
-
Адресу забула. Дякую
-
У вас заповнено все було? Адреса, телефон....
-
В мене вискакує це віконце і не дає далі нічого зробити
-
Станьте у чергу.Вам видасть форму,ви заповните.А потім,коли спіймаєте слот,все підтягнеться само і вам не треба буде заповнювати,бо не вспієте.Тільки дату і час натиснете.У мене так сьогодні вийшло.Ще й вибирала час.
-
Підкажіть чи доступні записи в Едмотнон за півроку -рік? Чи тільки за пару місяців?
-
Скажіть будь ласка лист підтвердження приходить відразу на емейл? Чи обов'язково потрібно вказувати реальний номер телефону при підтвердженні через bankid, бо постійно автоматично видає старий укр уже недійсний номер. Дякую
-
Так були.На серпень ,сім дат.Я зловила.
-
Тому усім хочу ще раз нагадати що ні один міграційний консультант чи людина з чату не є відповідальний за вашу імміграцію. Читайте, досліджуйте, беріть інформацію з кількох джерел. Я не міграційний консультант і не можу кожній людині радити «подавати/не подавати». Це суто ваш вибір.
-
-
Можливо хтось може, поділитися своїм досвідом Нам прислали вже портали 1-2, але знову прислали портал 1, знову заповнили та відправили. Мене цікавить таке, чи комусь приходив лист, що вони отримали наші портали, чи це просто відповідаєш на імейл, і все?