PR CUAET
-
Так були.На серпень ,сім дат.Я зловила.
-
Тому усім хочу ще раз нагадати що ні один міграційний консультант чи людина з чату не є відповідальний за вашу імміграцію. Читайте, досліджуйте, беріть інформацію з кількох джерел. Я не міграційний консультант і не можу кожній людині радити «подавати/не подавати». Це суто ваш вибір.
-
-
Можливо хтось може, поділитися своїм досвідом Нам прислали вже портали 1-2, але знову прислали портал 1, знову заповнили та відправили. Мене цікавить таке, чи комусь приходив лист, що вони отримали наші портали, чи це просто відповідаєш на імейл, і все?
-
Так,відразу приходе,якщо спіймали.Я дві дати ловила,одну підтвердило,другу ні.
-
Це втома . Я дуже добре розумію. Коли вже два роки регулярно бʼєшся в якусь стіну , наступає просто втома і фатализм такий. І поради в стилі «соберись, тряпка» не діють.
-
А на якому сайті слоти дивитись?
-
Підкажіть час з якого по який можно займатися пошуком слотів?
-
Жесть, у мене теж.. люди, як ви їх ловите?))
-
Добрий день,в мене така ситуація з ВП… Я заїхала 20 березня 2024 року в Канаду,на руках мала два паспорти:один дійсний до травня 2025 року в якому була віза куаєт ,звісно ВП дали на термін дії паспорту та другий біометричний до 2028 року.Я не володіла інформацією що можна було подати оба два паспорти та одержати ВП на повний срок.Питання таке які тепер потрібні підстави щоб поновити свій ВП,да зробити візу у другий паспорт.
-
Хтось раніше вас нажав