PR CUAET
-
Підкажіть час з якого по який можно займатися пошуком слотів?
-
Жесть, у мене теж.. люди, як ви їх ловите?))
-
Добрий день,в мене така ситуація з ВП… Я заїхала 20 березня 2024 року в Канаду,на руках мала два паспорти:один дійсний до травня 2025 року в якому була віза куаєт ,звісно ВП дали на термін дії паспорту та другий біометричний до 2028 року.Я не володіла інформацією що можна було подати оба два паспорти та одержати ВП на повний срок.Питання таке які тепер потрібні підстави щоб поновити свій ВП,да зробити візу у другий паспорт.
-
Хтось раніше вас нажав
-
У мене після Підтвердити зверху зявилось вікно, щось на зразок" запис в електронну чергу" але на емейл нічого не прийшло..
-
Куди писати я б теж написала
-
Дякую
-
В мене на сайті номер телефону висвітлювало : +380000000000
-
Скажите пожалуйста, , а написать е мейл IRCC с просьбой проверить, видят ли они мои отправленные после получения елиджибил документы можно? Или только звонить? Я не очень хорошо говорю по английски…
-
Вам портал 1 два рази прислали?
-
Я впевнена, що відкриття додаткових робочих місць ситуацію може змінити і кардинально покращити її. В Польщі три консульства так само як в Канаді, але вибачте, Польща обслуговує 3,5 млн українців+ з сусідніх країн- постійно є доступні слоти. А в Канаді хоч 1 млн 'набереться? Тут в чомусь іншому "перепона"