PR CUAET
-
Четверте повідомлення над вашим.
-
В мене на сайті номер телефону висвітлювало : +380000000000
-
Скажите пожалуйста, , а написать е мейл IRCC с просьбой проверить, видят ли они мои отправленные после получения елиджибил документы можно? Или только звонить? Я не очень хорошо говорю по английски…
-
Відмінити слот не забули?
-
я ж писав вище що НІ! але це нічого особливо не змінює.
-
Міняли віддалено, коли ми вже були в Едмонтоні.
-
Вам портал 1 два рази прислали?
-
Я впевнена, що відкриття додаткових робочих місць ситуацію може змінити і кардинально покращити її. В Польщі три консульства так само як в Канаді, але вибачте, Польща обслуговує 3,5 млн українців+ з сусідніх країн- постійно є доступні слоти. А в Канаді хоч 1 млн 'набереться? Тут в чомусь іншому "перепона"
-
Вы же пишете, что вам в аэропорту поменяли визитор рекорд. Что тогда они должны выслать по почте? При подаче на ворк пермит, стади пермит из Канады указывается адрес проживания. Туда и присылают все разрешения.
-
І тут
-
t.me/Canadian_moms
-
t.me/halifaxwomen Запостіть тут, можливо хтось шукає.
-
ви отримаєте відповідь на е-mail що вони оновили вашу аплікацію. тут дівчата ділилися що відповідь приходить через кілька тижнів
-
Мы вам подскажем, если скажете когда подавали заявку🙈😂без тайминга тут писать запрещено😅
-
Доброго вечора, адреса у кожного своя, тут список: www.mil.gov.ua/kontakti/oblasni-vijskomati.html
-
Ну вообще при подаче заявки указывается адрес.
-
Чому не продовжили ворк перміт до 31 березня? Дізнавайтесь міри як можете ще залишитись , але це все за умови що ви ХОЧЕТЕ а якщо вам в принципі не довподоби Канада тоді інша справа
-
Чи можна співпрацювати з декількома ріелторами?
-
Гуманитарная программа не какого отношения не имеет к работодателям
-
То на якому етапі це робиться? Я не знаю чи міняти тільки сину адресу, чи заодно всій сімʼї? Це все робила мені канадійка в телефонному режимі, і вона каже, що адресу нашу в Кдмонтоні вона не казала.
12 Jan 2024, 17:45
205990/430366
3 minutes ago