PR CUAET
-
t.me/Canadian_moms
-
t.me/halifaxwomen Запостіть тут, можливо хтось шукає.
-
ви отримаєте відповідь на е-mail що вони оновили вашу аплікацію. тут дівчата ділилися що відповідь приходить через кілька тижнів
-
Мы вам подскажем, если скажете когда подавали заявку🙈😂без тайминга тут писать запрещено😅
-
Доброго вечора, адреса у кожного своя, тут список: www.mil.gov.ua/kontakti/oblasni-vijskomati.html
-
Ну вообще при подаче заявки указывается адрес.
-
Чому не продовжили ворк перміт до 31 березня? Дізнавайтесь міри як можете ще залишитись , але це все за умови що ви ХОЧЕТЕ а якщо вам в принципі не довподоби Канада тоді інша справа
-
Чи можна співпрацювати з декількома ріелторами?
-
Гуманитарная программа не какого отношения не имеет к работодателям
-
То на якому етапі це робиться? Я не знаю чи міняти тільки сину адресу, чи заодно всій сімʼї? Це все робила мені канадійка в телефонному режимі, і вона каже, що адресу нашу в Кдмонтоні вона не казала.
-
я думала вони всі в один день приходять 😅 по різних конвертах, так але всі хто отримував кого я знаю, отримували всі одночасно 😬
-
З чого ви взяли що я щось добиваюсь,я вже ні чого не добиваюсь,ворк перміт закінчиться в кінці року і поїду звідси,я не підійшов для Канади от і все
-
В Польщі є ДП Документ
-
Ну так нужно было ваш адрес проживания в Эдмонтоне указать. Иначе куда они вам его пришлют?
-
Всім окремо приходить
-
Доброго вечора! Хто може скинути файл imm5708e для visitor record, бо не можу відкрити файл. Дякую!
-
Приветствую! Подал на ребенка заявление на продление визитор рекорд в мае, сегодня получил такие 2 сообщения с разницей в 20 минут. В одном отказ, во втором одобрение. Кто-нибудь сталкивался? Визитор заканчивается через месяц, не знаю толи новый запрос делать, толи подождать вдруг пришлют новый на почту
-
тоді треба дзвонити - бо дають місяць на відправку доків
-
Доброго дня,чи знає хтось,якщо телефон взяв в кредит,але виїзжаю з Канади,я його можу повернути чи що з ним робити?
-
Нам після eCoPR з дружиною прийшли через 10 днів, а сину через два місяці. В кожному конкретному випадку по різному.
12 Jan 2024, 17:45
206000/429919
about a minute ago