PR CUAET
-
Я поновлюю сторінку безперервно. Тут в групі кажуть на яку частину місяця будуть слоти. Перевіряю тільки той місяць який пишуть. Слоти не сильно відрізняються по кольору. Вони трохи темніші. Їх дуже швидко розбирають. Частіше всього під слот-календарем є напис «на жаль вільних дат не має…» а як тільки зʼявляється напис «оберіть потрібну дату…» і не зникає, означає що десь є слот і шукайте швидко його. Розбирають слоти швидко((
-
Має бути ще підтвердження адреси проживання в Канаді. Не бачу в списку
-
Канадські консульства ьтеж не в усіх країнах є, наприклад у Бельгії. Але там до Парижу 3 години поїздом, а тут в Канаді відстані такі що тільки літаком)
-
Але 2 вона не зможе зловити. Не дає .
-
Якщо в Едмонтон, може я б впіймала)
-
Так. А куди хочете відміняти?
-
Можливо,на дітей можна і 2 впіймати. Але і дитина по дорослому може піти. Знаю,що точно ловили 1 дор і 1 дит слоти
-
2 дорослих не можна
-
В розділі Міграційні консультанти дивіться контакти. Тут читайте і задавайте питання
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, подавався по NonEE , прийшов additional document request на 5669, я заповнив форму, роздрукував, підписав, а як її завантажити в IRCC? Аккаунт залінкував, але коли заходжу на View submitted application or upload documents , то там немає ніяких кнопок для завантеження документів, що робити в цьому випадку?
-
Кто хочет поделиться слотом, в обмен на фин вознаграждение