PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Спасибо.То что все происходит очень быстро я знаю…хоть бы посмотреть какие они,эти слоты 🫣.А то все больше напоминает «голодные игры»
-
Скажіть будь ласка де саме подати на візу дітям (з середини Канади)? На тому ж порталі де на Куает подавали? Десь бачила інформацію в цій групі, не можу знайти
-
Ні в якому разі. Бо я встиг отримати новий паспорт ще 8 травня.
-
Дякую за вiдповiдь. Я по iнакшему запит поставлю: хто зараз получив АОР, в яких числах подавали заявку? Мене цiкавить грудень 2023
-
Дякую! Спробую🙏🏻
-
Самі передадуть)
-
Можна додати інформацію через веб форму у вигляді exploration letter
-
Гражданин Азербайджана больше 2 лет по контракту воюет за Украину! Получил ранение , и не может дальше проходить службу! Планирует расторгать контракт. Есть возможность выезда в Канаду? И в каком статусе? Вернуться в Азербайджан не может, хотя там его семья😓 (по Конституции тюрьма) . За время службы получил участника боевых действий и медаль за мужество! По законодательству Украины не может ни ПМЖ , ни гражданство Украины получить😓
-
-
@Alionhic перенесла ваше повідомлення в іншу гілку, більш релевантну. По темі - в Канаду їхати можна лише на загальних підставах, спеціальних програм під які б підадала ця людина нажаль немає. Напевно краще за все намагатись вибити дозволи на проживання в Україні, обʼєднкватись з людьми у подібній ситуації. Удачі!
-
Приветствую! Подал на ребенка заявление на продление визитор рекорд в мае, сегодня получил такие 2 сообщения с разницей в 20 минут. В одном отказ, во втором одобрение. Кто-нибудь сталкивался? Визитор заканчивается через месяц, не знаю толи новый запрос делать, толи подождать вдруг пришлют новый на почту
-
EE не має ліміту віку. Проте ті хто 45+ отримують 0 поінтів за вік
-
В мене така ситуація, що при перевірці eligibility система підтвердила, що я eligible. Але після того який зареєструвалася та внесла всі данні, видало що not met. Хоча прохідний бал 67 із 100 набираю та навіть більше. Всі умови виконую: job offer, education, age, funding…що робою не так, не розумію(