PR CUAET
-
Вам потрібно заповнити форму IMM5604 www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf Її має підписати батько в присутності нотаріуса. Український нотаріус англійською форму не підпише вам. Тому і кажуть про схеми з перекладами, афідавітами, завіряннями і тд. Апостиль взагалі забудьте про нього. Простіше за все звернутись до україномовного нотаріуса в Канаді, вони зідзвоняться з чоловіком і підпишуть форму. І не буде кіпи паперів
-
Якщо 42 роки і більше то clb7 мало
-
Дуже дякую! А ви не знаєте ще відповідь на таке питання, якщо медицину здавала в грудні чи потрібно буде перездавати?
-
Це залежить від вашого «пакету балів», бо в кожного він індивідуальний. Немає вимоги що в 42 ви маєте мати 9/10/11/12. Ви маєте зрозуміти необхідну кількість балів саме вам - по калькулятору власноруч Старт від 9999
-
Ми так робили. Але у молдавського нотаріуса. Я переклала текст з англійської точно як вказано в декларації, молдавський нотаріус підписав. Правда, вони ще афідавіт зробили. Потім, зробила переклад у канадського перекладача і написала окремо пояснення, що український/молдавський нотаріус не має права завіряти документи на іншій мові крім української/молдавської, тому зробили саме так. Поки ніяких запитів не було. Подача аплікації 16.11.2023 АОР був разом із запитом на біометрію 13.06.2024 Здача біометрії післязавтра, 28.06.2024
-
Перевірте по офіційному калькулятору. Як система 67/100 так і CRS calculator. Вони покажуть як та чи інша інформація видозмінюється ваші бали
-
Я медицину здавала два роки тому для Work Permit по CUAET. Поки ніяких дозапитів стосовно медицини не було. Подивимось далі, що вони запросять
-
Так, звичайно! Ну якщо в Канаді підписання онлайн звична річ, то думаю, що тоді дійсно не повинно бути проблеми! Дякую вам!!!
-
Привіт! Можливо , у вас теж так було? Маю новий тільки що присвоєний і зареєструвалася в My Service Canada Account. Але з MSCA перейти в My CRA не можу. Використання старого sign in partner перекидає на старий акаунт з тимчасовим СІН. Як отримати доступ до нового My CRA та зв'язати обидва профілі?
-
Доброго ранку , а якщо на Е номер починається, то теж тимчасовий?
-
Хіба на відсутність додаткових балів КУАЕТ ОВП надає вам 0 балів за job offer