PR CUAET
-
Для ленивых- нажимаете на тему Слоты в консульство и вам открывается все-все, просмотрите медиа и увидите весь список документов. Каждый день в этой группе отвечают на вопросы о том когда слоты и какие документы нужно. Нужно не лениться и немного промотать группу вверх. В Эдмонтоне можно оплачивать дебетовой картой.
-
Підкажіть будь ласка як переглянути документи які мені відправив апостиль на підпис і сплату? Я не можу знайти
-
Дякую за вiдповiдь, дуже вчасно!
-
підскажіть будь-ласка посилання на кризову форму AOS, не можу знайти(
-
Я бачу по табличці АОС з датами, що вони лише на липень відокремили її від двох інших стрімів по датах і змістили з вівторка на четвер. Подальші місяці лишаються по вівторках разом з іншими двома стрімами. Сподіваюся, це не помилка? В мене важко взяти вихідний, якщо я зараз буду міняти, потім знов, то це буде якась неадекватність ((
-
Дякую!
-
в більшості випадків зараховують попередню медицину. але це policy діє також до 6 жовтня 2024 (фактично припиняється разом з нашою програмою). тобто якщо до цього часу вам не зарахують, то 100% будете здавати нову медицину після жовтня місяця. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html
-
Ми вчора телефонували в CRA. Нам пояснили, що вони отримують інформацію про зміну сіну і переносять дані вручну. Це може зайняти час. Те, що вас перекидає в старий, значить дані ще не перенесли. Заходьте періодично в акаунт. Коли зайти вже не зможете, це значить, що він закритий і тоді створите новий. Вони отримують дані від CRA раз на 1-2 тижні, потім переносять. Це все не швидко 🤷🏻♀️
-
Ото може ви праві . Вони оптимістичні. Вони ж все вже «налагодили». Може, в липні все піде як по маслу, думають вони )
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає як відправити в WES переклад мого додатку до диплому? Degree certificate я загрузила в своєму кабінеті, а academic transcript не знаю як (переклад робила НЕ через апостіль)
-
Мені чомусь здається що на серпень вони теж поставлять інший день , бо то б було логічно щоб не ліпити в один день всі потоки, але в будь якому випадку вони спочатку подивляться як буде працювати система в липні , тому на серпень мені здається ранувато на роботі брати вихідний, може вам вдасться в липні податись