PR CUAET
-
Невідомо чи приймуть без місця проживання 🤷 приймуть тільки в містах що на цьому сайті написано pasport.org.ua/centers
-
Можна задати кілька питань у особисті?
-
сьогодні роздають AOR як гарячі пиріжки. до вечора грудневих захоплять
-
29 сьогодні отримали
-
Так лист підтвердження приходить одразу!
-
Але на сайті написано, що припинено надавати послуги військовозабов'язаним з 14.06
-
Тир 0 это не просто работа. Это гос служба. С ворк пермитом простых смертных туда не берут . Это в основном консулы , полит сотрудники и т д
-
Дякую!!!
-
Кстати у многих после создания нового cra может показывать приличные суммы на возврат, Звонила в cra , сказали ждать пока все данные не обновят. И не получим письмо в почту
-
Мда уж... через те що Едмонтон працювати не бажає людям двічі платити доводиться за все🤦♀️
-
Доброго дня. Можливо хтось збирається їхати з Монреаля до Оттави в консульство і є 1 або 2 вільних місця (треба подовжити дитині паспорт), напишіть, будь ласка. Бензин я оплачу. PS: дитину треба брати з собою?
-
senior managers
-
в нас подача 30 листопада. дуже чекаємо 🦄
-
Доброго дня, так потрібно реєструватись у резерв+ та отримати qr код, але продовжують паспорт за 2 місяця до закінчення, є час зробити новий, в мене практично схожа ситуація
-
Доброго дня! В чоловіка закінчується паспорт в березні 2025 року і ворк перміт так само . Підкажіть будь ласка, чи є шанси в консульстві продовжити його? Дякую
-
А Хелс бенефиты продлены были до июня или августа? Кто знает?
-
Доброго ранку! Чи були якісь новини щодо відборів таргетованих на транспортні професії? Щось вже дуже давно не було відборів таких. Дякую!
-
Вітаю усіх! Підскажіть будь ласка, чи видають зараз візи в Україну іноземцям? І чи робить це наше консульство, або тільки посольство? Хтось стикався з таким питанням?
-
Добрий день усім, підкажіть будь ласка куди можна полетіли на відпочинок? Мама прилітає
-
Батьки відправляють раз в місяць через вестерн юніон Я їх перекидаю на віртуальну валютну картку і тоді на гривневу і нею розраховуюсь
12 Jan 2024, 17:45
206421/467476
4 minutes ago