PR CUAET
-
Мій досвід показує що цього немає. Я літала з двома дітьми з Канади і верталась через 2 тиж назад. З тим самим visitor record. Далі через 8 місяців з тим самим visitor record подавалась на PR. І на провінційний етап і на федеральний потім через півроку знову. Ні в кого питань не виникало - ні в митників ні в офіцерів IRCC
-
Не нужно только самое верхнее образование. Но аттестаты и дипломы все равно нужно добавить. Единственный вопрос в какой форме. Как сканы или нужен перевод?
-
Доброго дня всім Отримали PR в квітні . Я і двоє дітей. Дітям картки прийшли окремими конвертами в один день в кінці травня. Моєї картки немає досі. Маю терміново вилетіти до України, моя мама дуже хвора. Може в когось є досвід як отримати PR картку? Куди звертатись?
-
Підкажіть те саме з адресою. Сиджу зараз в черзі у консульство, виготовлення паспорта дитині. На сайті внформації не було. Про адресу і іпн дитини, я такі документи не брала з собою, листів на пошту не приходило. Чим передбачено надання адреси ? Я і канадську підтвердити не зможу, тільки приїхали. Летіла в те консульство в Оттаву з манітоби. Що за несінитниця з адресами?
-
Значит все остальные аттестаты и дипломы только перевод ?
-
Доброго дня, в мене питання. Ми з чоловіком окремо, подалися на новий WP у березні. Ми давали скан с дії, що новий паспорт виготовлено, але не доставлено до Канади. У квітні мені прийшло рішення новий WP на місяць меньше ніж був( у аплікації навіть змінили мені номер паспорта на старий), а чоловіку вчора на 3 роки. Чи можу я податися зараз на новий WP , тому що отримала сьогодні паспорт. І робити це безкоштовно або платно ? У письмі я буду писати про той випадок. Дякую
-
Пишіть на імейл консульства, прикладайте підтверджуючі документи, просіть про запис, вони вам зателефонують і нададуть запис у найближчий робочий день
-
Пишіть на імейл консульства, прикладайте підтверджуючі документи, просіть про запис, вони вам зателефонують і нададуть запис у найближчий робочий день
-
Pravo Law Firm Olena Shkarovska (She/Her) Lawyer, LSO #84814V 647-907-6864 [email protected] www.pravolaw.ca можливо ця дівчина