PR CUAET
-
Доброго дня, в мене питання. Ми з чоловіком окремо, подалися на новий WP у березні. Ми давали скан с дії, що новий паспорт виготовлено, але не доставлено до Канади. У квітні мені прийшло рішення новий WP на місяць меньше ніж був( у аплікації навіть змінили мені номер паспорта на старий), а чоловіку вчора на 3 роки. Чи можу я податися зараз на новий WP , тому що отримала сьогодні паспорт. І робити це безкоштовно або платно ? У письмі я буду писати про той випадок. Дякую
-
Пишіть на імейл консульства, прикладайте підтверджуючі документи, просіть про запис, вони вам зателефонують і нададуть запис у найближчий робочий день
-
Пишіть на імейл консульства, прикладайте підтверджуючі документи, просіть про запис, вони вам зателефонують і нададуть запис у найближчий робочий день
-
Pravo Law Firm Olena Shkarovska (She/Her) Lawyer, LSO #84814V 647-907-6864 [email protected] www.pravolaw.ca можливо ця дівчина
-
Подскажите пожалуйста, что означает льготная категория? У нас трое детей как записаться в консульство в таком случае?
-
@OstapBosak , підкажіть будь ласка, якщо чоловік в Німеччині отримав тимчасове право на перебування в країні чи треба про це повідомляти IRCC? Або чекати на дозапит документів від них, якщо їм треба буде?
-
Дякую👍Тільки вчора прочитала ваш коментар,А сьогодні довідка для чоловіка вже в поштовій скриньці була.Тільки мені зовсім не подобається що вони дати ставлять,ті коли вони отримали від мене запит.Так сьогодні 26.06,А довідка 28.02
-
Ну то правильно, ви повинні писати в те консульство, яке обслуговує вашу провінцію, але наприклад в нас не питали, де ми проживаємо при записі і ми самі не уточнювали, нам просто надали слот, тому можливо якщо не уточнювати цей момент, то... ;)
-
Без резер +не продовжують для18 літніх. В мого сина через 3 тижні 18 , на даний час 17 о введені Едмонтоні не хотіли продовжити ..я довго з ними розмовляла. Подзвонила всі консульства Канади , написала офіційний лист до косула, нехай пояснить за якою постановою не продовжують в Едмонтоні. Вчора була в консустві Едмонтоні то продовжили на 2 роки ..хоча була у них і місяць тому і тиждень тому то ні як не хотіли продовжувати ...тільки вчора продовжили мовчки без пояснень. 🤔
-
Писати потрібно на імейл консульства, куди ви хочете записатись
-
Дякую🙏 Писати можна на імейл консульства який мені потрібно. Наприклад Едмонтон ?
-
Насправді, все зазначене в Вашому номінаційному сертифікаті - якщо є обмеження на роботодавця, то зміна роботи буде проблемною, теж саме стосовно NOC
-
Не треба