PR CUAET
-
Насправді, все зазначене в Вашому номінаційному сертифікаті - якщо є обмеження на роботодавця, то зміна роботи буде проблемною, теж саме стосовно NOC
-
Подалися в вересні... біометрія в лютому... ще чекаємо.🤯
-
Shhh... quiet now. Muted Yevheniia for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: жопа
-
Не треба
-
Привіт, скільки приблизно чекати на підкріплення документів у кабінеті oinp in demand ?
-
Ну шо там з ринком Калгарі, будинки detached? Все, хайп пройшов?
-
Якщо зараз будете подаватися на продовження ворк перміту на основі пост-куает, то можуть продовжити, а можуть і ні. А оплачувати $255 все одно треба. Якщо ж подастеся на загальних підставах (а ви під них підпадаєте, оскільки у вашого чоловіка є валідний ворк перміт), то шанси отримати подовжений ворк перміт доволі високі
-
Підкажіть ще будь ласка чи можливо оформити доставку паспорта за адресою готового чи лише особисто забирати?
-
Зрозуміло, дякую!!!
-
А що таке?) бо я не в курсі останніх новин)
-
Полагаю перевод обязателен, им сканы на украинском ничего не скажут
-
дякую
-
Добрий день. Хтось робить довідку про відмову від спадщини в Україні? Чи це тільки через Консульство. Онтаріо
-
Липень також ще чекаємо (((
-
Добрий день, можу чи я подати своїх батьків на PR з одного аккаунту, чи потрібно два різних робити? Вони зараз не в Канаді, а людина яка має статус громадянина Канади це їх дитина. Буду вдячний за відповіді.
-
Мені теж так приходило дружині через пару днів прийшов запит
-
А чо пройшов? Навіть як пройшов то ціни не впали :)
-
а ви телефонували на лінію до них... що кажуть ?
-
Дуже дякую Вам за відповідь. 🙏🏻 Тобто треба трохи почекати перед «дзвінком другу» з IRCC.
-
ну дивлячись де. продавці спочатку ставлять завищені ціни, потім знижують на тис 30 - бо не продається
12 Jan 2024, 17:45
206610/432451
less than a minute ago