PR CUAET
-
Привіт! Скажіть будь ласка хто здавав в неділю CELPIP, вам вже прийшли результати ?
-
Запросили довідку про не судимість( я надіслала такуж саму що надсилала коли складала заяву) , здати біометрію,та в березні зарахували медицину стару(коли приїхали до Канади). На цьому поки все.
-
Із того що я бачу в Хронології, aor приходить приблизно за 3 місяці й 1-2 тижні після подачі. Це для не express entry
-
Добрий день, чи були вже випадки у кого закінчився паспорт і ворк перміт, що робили далі?
-
Я имею ввиду просто словить слот и подать на новый паспорт
-
Підкажіть, хто на днях отримував АОR, коли ви подавались? Хочу зрозуміти який місяць/дату вони зараз розглядають
-
є інструкція в закріплених повідомленнях
-
Ми паркувалися прямо біля будівлі консульства. Парковка платна. Розраховуйте, що затримка може бути на пару годин і більше...
-
Я це знаю. Тому до них зверталась, що не можу зловити слот, так як багатодітна маю право поза чергою ...я ще до них зверталась раніше 3 місяці тому ...
-
Дякую!
-
Просто думала, може, людина щось знає ? Чи наближена до когось з експертів
-
Я от теж здивована, може аукціонів не буде і спекуляцій, але щоб прям падіння то ні
-
Писать имейл, звонить в консульство они назначат дату и время
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, можно ли ребенку сделать ещё 2 паспорт, если первый продлен и там действующая виза? Как они это делают? Или они прокалывают старый, но виза остаётся действующая?
-
Или глюк или ее удалили...капец там столько информации @maria_SKMS
-
Едмонтон тільки особисто забирати, Оттава можна лишити конверт для відправки. Торонто не відписувався ніхто
-
Трохи вище по вулиці є безкоштовна парковка біля парку, там до 2 годин здається обмеження по часу, але точно не пам'ятаю може без обмежень)
-
А де інша група альберти?
-
На компе вообще пустая, на телефоне сотнями в секунду удаляются сообщения
-
Уезжать(
12 Jan 2024, 17:45
206658/439858
3 minutes ago