PR CUAET
-
Дайте картку МСП якщо є і все.
-
Ну Вы наверняка адвокат, Вам виднее)
-
Ну так він сам поїхав, і зря. Бо його ніхто б не депортував. А ось без паспорту і ВП назад вже він ніяк не заїде 😔
-
може бути 2 паспорта закордонних
-
Дякую
-
Ніхто вас не депортує. Вам видадуть ордер на депортацію. Виконати його не зможуть, бо українці під ноноемувал ордер і на основі цього документу можете оформити собі ВП
-
По закону можемо мати по два дійсні паспорти, але в Едмонтоні коли отримував паспорт малому, старий з візою, ще дійсний пів року, прокололи.
-
Копія договору аренди, або що є. Типу карти МСП там є адреса
-
Подали запит в Торонто для отримання довідки про несудимість з України. Відправляли заказним листом. Пройшло 2.3 міс. Ніякої відповіді.. підкажіть як можна дізнатись чи їм надійшов запит? Коли буде довідка? Куди можна звернутись?
-
Я вже не дивуюся, в не таке в Едмонтоні може трапитися 🤷
-
Син замовляв паспорт у квітні так само без нового фото - всё прийняли
-
Може тільки родичу першої лінії дітям, батькам, внукам, дідусю чи бабусі, та чоловіку чи дружині. Підтверджується в консульстві документом.
-
Ви або не написали заяву на другий паспорт, або у вас був ще старший паспорт, який ви не пробили
-
Подали запит в Торонто для отримання довідки про несудимість з України. Відправляли заказним листом. Пройшло 2.3 міс. Ніякої відповіді.. підкажіть як можна дізнатись чи їм надійшов запит? Коли буде довідка? Куди можна звернутись?
-
Ну у Едмонтоні то своя країна і свої правила
-
Так, перший залишається дійсним
-
Я помню месяц назад вы как раз искали адвоката по вопросу вашего брата. Вам адвокаты сказали что лучше уехать?
-
Ну або я просто читати вмію. Пруф 1 Пруф 2
-
Могли б ще підказати які загалом документи потрібні від спонсора та від людини яка планує отримати пр? Там пише фото.. фото повинне бути лише основного заявника чи і тих хто йде паравозом?
-
Я 4 без вытягов сделала, был большой запас времени.
12 Jan 2024, 17:45
206705/445548
8 minutes ago