PR CUAET
-
Я маю таку саму ситуацію . Обновив дані в резерв +. І все добре
-
Наш повний Update: 2 + 1 (чоловік в Україні) 28.10 - подача 02.11- АОR + біометрія (моя) 23.02- eligibility + medical для чоловіка 13.03- medical completed 24.04-біометрія чоловіка 04.06-final decision 11.06- portal 1 14.06-portal 2 17.06-eCOpR 18.06- final decision card 20.06- mailed 26.06 прийшли нам PRcard На чоловіка поки іміграційноі візи не має. дзвонили в іrсс - відповідь : чекайте на візу з середини липня Програма : Ukrainian family reunification 🇺🇦
-
Не так давно у гілці хронології було повідомлення, що була відмова бо не додали фото дитини , яка не планує мігрувати до Канади і це було вказано під час заповнення аплікації, тому як я зрозуміла все одно треба всі документи підкріпляти не залежно хто мігрує хто ні, а вже чи вказували дітей як депендантів це вже думайте
-
Доброго дня потрібна допомога еміграційного консультанта) Буду вдячний за допомогу )
-
через знайомих знайомих був знайомий який має доступ до порталу і подивився, що там є
-
В кого є заява на те щоб залишити старий паспорт, тобто 2 вишліть будь ласка бо не можу знайти
-
Наш повний Update: 2 + 1 (чоловік в Україні) 28.10 - подача 02.11- АОR + біометрія (моя) 23.02- eligibility + medical для чоловіка 13.03- medical completed 24.04-біометрія чоловіка 04.06-final decision 11.06- portal 1 14.06-portal 2 17.06-eCOpR 18.06- final decision card 20.06- mailed 26.06 прийшли нам PRcard На чоловіка поки іміграційноі візи не має. дзвонили в іrсс - відповідь : чекайте на візу з середини липня Програма : Ukrainian family reunification 🇺🇦
-
маємо ще одного піарщика
-
тобто 8 місяців від подачі до PR - майже стандарт як по гуманітарній програмі
-
Підкажіть хтось, що робити з health card після отримання PR в ВС, як її оновити. Дякую
-
вже три сімʼї в нашому чаті. повільно але програма працює
-
хочеться щодня таку хронологію бачити
-
це до речі той варіант що чоловік в Україні - у нашому чаті - вперше